Referenssit

Optimust on toteuttanut useita verkkosivustoihin liittyviä töitä. Töihin on kuulunut kokonaan uusien verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta ja vanhojen päivitystä, ylläpitoa ja jopa verkkosivuihin liittyvien domainhuijausten selvittelyä. Alla löydät esimerkkejä suunnitelluista ja toteutuneista projekteista. Jos jokin asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä!

SISSI FYSIO

Sissi Fysio Oy:n verkkosivut olivat pitkään päivittämättä ja hakukonetuloksissa oltiin halutuilla hakusanoilla kilpailijoita perässä. Pienillä muutoksilla, saatiin sivut orgaanisessa haussa taas ensimmäiselle sivulle. 2019 syksyllä Sissi Fysion nettisivut uudistettiin kokonaisuudessaan tälle vuosituhannelle. Yleisilme muuttui modernimmaksi ja sivujen käytettävyydestä tehtiin helpompaa, sekä mukavampaa. Sivut saivat ulkomuotopäivityksen lisäksi SSL-sertifikaatin, joten taakse jäivät selaimen ilmoitukset ”ei turvallisesta” -sivustosta. Hakukoneetkin pitävät suojatuista sivuista.

Keväällä 2020 tehtiin vielä sivuille automatisoitu verkkokauppa lahjakortteja varten.

Sissi Fysiolle on tehty myös muita pienempiä projekteja, kuten käyntikortteja, video- ja kuvaeditointia, logon uudistamista jne.

https://www.sissifysio.fi

https://www.sissifysio.fi/verkkokauppa/

Sissi Fysio sosiaalisessa mediassa:

NotBadBand

Kesällä 2020 NotBadBand julkaisi uuden levyn.

Levyn julkaisemisen kunniaksi bändi halusi taas nettisivut itselleen, kun vanhat olivat päässeet ”tuhoutumaan”.

Nettisivuista haluttiin yksinkertaiset ja selkeät. Suunnitteluun annettiin vapaat kädet, mutta muutama vaatimus myös esitettiin, kuten etusivun Facebook -syöte. Syöte toimii NBB:n uutisalustana ja näin ei tarvitse päivittää uutisia useampaan paikkaan.

Sivuilla on myös SSL-sertifikaatti. Bändille tehtiin myös domainin mukainen sähköpostiosoite, mihin onkin jo tipahdellut levytilauksia.

Lue lisää bändistä ja heidän missiostaan heidän nettisivuiltaan:

https://notbadband.fi

NotBadBand sosiaalisessa mediassa:

MV-agent

Keväällä 2022 MV-Agent Oy verkkokaupan todettiin kaipaavan hieman piristystä ja WordPress teeman vaihtoa.

Verkkokaupan ulkoasu haluttiin pitää suhteellisen saman tyylisenä, mutta viilauksia ja toiminnallisuuksia piti parantaa.

Teemaksi valittiin WP Astra Pro-versio, Optimust-muokkauksin. Tämän teeman käytöstä emme veloita tällä hetkellä mitään ylimääräistä.

Päivitykset ja muokkaukset tehtiin ensin kehitysympäristössä ja uudet sivut tuotiin vasta omistajan hyväksynnän jälkeen käyttöympäristöön. Verkkokauppa oli koko päivitysprosessin ajan auki, pois lukien muutama minuutti uusien sivujen tuonnin yhteydessä keskellä yötä.

Sivustolle on tehty lisäksi orgaanista hakukoneoptimointia, jolla sivusto on saatu suurten toimijoiden joukkoon ensimmäiselle sivulle Google-haussa halutuilla hakusanoilla.

Tutustu MV-Agent Oy:n nettisivuihin alta:

https://mvagent.com

Safe Training Finland Oy

Syksyllä 2023 luotiin Safe Training Finland Oy:lle ensimmäiset nettisivut. Sivuille haluttiin tarvittavat tiedot helposti saataville. Sivukokonaisuus luotiin Astra WP Teeman pohjalle ja tekstit toimitti tilaaja. Sivuille on tarkoitus lisätä alasivuja vuoden 2024 aikana.

 

Voit tutustua Safe Training Finland Oy:n toimintaan alta:

https://safetrainingfinland.fi

 

Scroll to Top