Referenssit

Optimust on toteuttanut useita verkkosivustoihin liittyviä töitä. Töihin on kuulunut kokonaan uusien verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta ja vanhojen päivitystä, ylläpitoa ja jopa verkkosivuihin liittyvien domainhuijausten selvittelyä. Alla löydät esimerkkejä suunnitelluista ja toteutuneista projekteista. Jos jokin asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä!

SISSI FYSIO

Sissi Fysio Oy:n verkkosivut olivat pitkään päivittämättä ja hakukonetuloksissa oltiin halutuilla hakusanoilla kilpailijoita perässä. Pienillä muutoksilla, saatiin sivut orgaanisessa haussa taas ensimmäiselle sivulle. 2019 syksyllä Sissi Fysion nettisivut uudistettiin kokonaisuudessaan tälle vuosituhannelle. Yleisilme muuttui modernimmaksi ja sivujen käytettävyydestä tehtiin helpompaa, sekä mukavampaa. Sivut saivat ulkomuotopäivityksen lisäksi SSL-sertifikaatin, joten taakse jäivät selaimen ilmoitukset ”ei turvallisesta” -sivustosta. Hakukoneetkin pitävät suojatuista sivuista.

Keväällä 2020 tehtiin vielä sivuille automatisoitu verkkokauppa lahjakortteja varten.

Sissi Fysiolle on tehty myös muita pienempiä projekteja, kuten käyntikortteja, video- ja kuvaeditointia, logon uudistamista jne.

https://www.sissifysio.fi

https://www.sissifysio.fi/verkkokauppa/

Sissi Fysio sosiaalisessa mediassa:

NotBadBand

Kesällä 2020 NotBadBand julkaisi uuden levyn.

Levyn julkaisemisen kunniaksi bändi halusi taas nettisivut itselleen, kun vanhat olivat päässeet ”tuhoutumaan”.

Nettisivuista haluttiin yksinkertaiset ja selkeät. Suunnitteluun annettiin vapaat kädet, mutta muutama vaatimus myös esitettiin, kuten etusivun Facebook -syöte. Syöte toimii NBB:n uutisalustana ja näin ei tarvitse päivittää uutisia useampaan paikkaan.

Sivut hostataan domainhotellin kautta ja sivuilla on myös SSL-sertifikaatti. Bändille tehtiin myös domainin mukainen sähköpostiosoite, mihin onkin jo tipahdellut levytilauksia.

Lue lisää bändistä ja heidän missiostaan heidän nettisivuiltaan:

https://notbadband.fi

NotBadBand sosiaalisessa mediassa:

Vieritä ylös