Hinnasto | Optimust

Verkkosivujen muokkaus ja ylläpito, sekä hakukoneoptimointi on hinnaltaan vaikea määritellä suoraan. Lopulliseen hintaan vaikuttaa moni asia. Alla on listattuna joitain asioita, mitä kannattaa ottaa huomioon pohtiessa lopullista budjettia. Lista ei ole millään tavoin tyhjentävä, mutta muutama esimerkki, mitä kannattaa miettiä. Tarkoituksenamme olisi auttaa Sinua jatkossa huolehtimaan hyvin pitkälti itse näistä asioista, kunnes saat kassavirtasi siihen kuntoon, että voit alkaa maksamaan jatkuvasta palvelusta. Toki kauttamme saa myös jatkuvaa ylläpitopalvelua, täysin sopimuksen mukaan.

Verkkosivut täytyy luonnollisesti hostata jonkun palvelun kautta, Optimust voi hoitaa tämän puolestasi.

Optimust suosittelee Hostaan Oy:n palveluita. Hostaan Oy palvelimet ovat tietoturvallisia, nopeita ja toimintavarmoja. Voit hankkia Hostaan Oy:n palvelut joko itse alta löytyvien kumppanuuslinkkien kautta, tai suoraan kauttamme, jolloin voit itse ottaa rennosti.

Hostaan Oy webhotellit

Hostaan Oy valmiiksi ylläpidetty webhotelli

Huom. Suosin itse WordPress -alustaa, koska alkuvaikeuksien jälkeen, sen käyttö ja ylläpito on hyvin monipuolista, mutta helppoa. Netti on pullollaan erilaisia julkaisualustoja, jotka loistavat helppoudellaan, mutta usein myös halutut ominaisuudet kaatuvat käyttäjän rajoitettuihin muokkausmahdollisuuksiin. WordPress on lisäosiensa kautta muokattavissa helposti juuri sellaiseksi, mitä asiakas toivoo. WordPress mahdollistaa helppojen ja uniikkien sivujen tekemisen muokattavien teemojen avustuksella.

Tuntihinta: 55€ + alv. (68,2€ sis. alv. 24 %)

Uudet verkkosivut

Olemassa olevat verkkosivut

Hintaesimerkkejä projekti- ja jatkuvaluonteisista töistä, hintoihin lisätään alv. 24 %

Optimust
Scroll to Top